Холодильні вітрини

Пропонуємо холодильні вітрини різних виробників, розміром від одного метра, із прямим та гнутим склом, із шириною від 80 см до 140см і більше.
Холодильні вітрини із стандартною температурою 0...+8С, а також низькотемпературні холодильні вітрини до -5С.
Холодильні вітрини як і з динамічним так і з статистичним охолдженням.
Звертайтесь і ми підберем для вас те що вам необхідне.


Проводимо гарантійне і післягарантійне обслуговування
Виїзд майстра на місцею.

Пропонуємо вам холодильні вітрини наступних виробників:

 

Вітрини Росс

Вітрини Росс

 

Вітрини Росс

Вітрини Айстермо

 

Призначення холодильних вітрин.

У сьогоднішній час важко уявити продаж продуктів харчування без використання холодильних вітрин. Холодильні вітрини стоять у будь якій торговій точці де ви можете купити продукти харчування. Вони стоять у супермаркетах, невеликих магазинах та в кіосках біля вашого дому. Вітрини ставлять в кафе, ресторанах, барах, їдальнях, тощо.

Холодильні вітрини у магазинах використовуються для демонстрації та ы для недовготривалого зберігання охолоджених або заморожених продуктів. Холодильні вітрини - один з найпоширеніших видів холодильного обладнання, у холодильних вітринах ви можете побачити: м'ясо, рибу, молочні продукти, а також заморожені та кондитерські продукти. В них продукти зберігають корисні властивості і відмінний товарний вигляд.

Пряме призначення холодильних вітрин - це зберігання кондитерських виробів, м'яса або напівфабрикатів швидкого приготування в торгових залах і павільйонах, а також демонстрація продуктів харчування. М'ясо, риба, птиця, ковбаса, молочні вироби, кондитерські вироби, овочі, фрукти, а також вже приготовлені страви та салати.

Холодильні вітрини різниться по безлічі параметрів залежно від площі торгового приміщення і умов для розміщення обладнання, способу торгівлі, обсягів і характеристик товару, що виставляється.

Принцип роботи холодильної вітрини

В основі охолодження корисного об'єму холодильної або морозильної вітрини лежить принцип переносу тепла з корисного об'єму вітрини в навколишнє середовище. Тепло з корисного об'єму забирається в випарник, переноситься холодоагентом (фреоном) за допомогою компресора в конденсатор, і потім виводиться в навколишнє середовище.

Робота холодильної вітрини - це робота її холодильної системи, якою управляє електронний регулятор (контроллер). Датчик температури контролера зчитує температуру повітря в корисному об'ємі вітрини, при перевищенні заданої температури включається компресор (відкривається соленоїдний вентиль для виконання з зовнішнім холодильним агрегатом) і холодоагент надходить у випарник. При досягненні в корисному об'ємі среднетемпературной або низькотемпературної вітрини заданої температури контролер вимикає компресор (закриває соленоїдний вентиль), припиняючи тим самим надходження холодоагенту у випарник. Час розморожування випарника і його періодичність визначаються настройками контролера.

Температурні режими

Для зберігання і демонстрації певної продукції підходить свій темпертатурний режим. Вітрини мають 3 основних температурних режиму, - холодильний, морозильний і комбінований. У вітринах можна міняти температурний режим в межах, встановлених заводом-виробником. Наприклад середньотемпературні і коммбінірованние вітрини можна налаштувати на роботу в 1 температурному режимі 0 + 4. В холодильних вітринах викладають харчові продукти, які псуються при високій температурі.

Середньотемпературні холодильні вітрини (0 ... + 7 ° С)

Середньотемпературні холодильні вітрини забезпечують режим в межах від 0 до +7 ° С і є найпоширенішими. Всі ці продукти зберігають в холодильних вітринах свій товарний вигляд і корисні властивості. В таких торгових холодильних вітринах зберігають охлажденнное м'ясо, рибу, птицю, ковбасні вироби, молочні продукти, сири, напівфабрикати, салати і кондитерські вироби. З боку продавця середньотемпературні холодильні вітрини мають запасники (камери для зберігання продукції, розташовуються під викладенням).

Комбіновані холодильні вітрини (-5 ... +5 ° С)

Комбіновані холодильні вітрини можуть використовуватися для забезпечення особливих умов зберігання продуктів. Ці холодильні вітрини можна налаштувати на роботу з невеликим мінусом або плюсом - підходять для зберігання м'яса. Режим роботи -5 ... +5 ° С,. Також такий вид вытрин використовують коли товар не дуже ходовий. Комбіновані вітрини іноді налаштовують на режим 0 ... + 4 ° С. При такому режимі ми радимо купувати саме комбіновані вітрини. При роботі вітрин з температурним режимом близьким до 0 ° С швидко наростає шуба. Автоматичне відтаювання в цих вітринах здійснюється ТЕНами. Також, як і холодильні вітрини, комбіновані мають місце для зберігання товарного запасу.

Морозильні вітрини (-13 ... -18 ° С)

Низькотемпературні холодильні вітрини з температурним режимом в середньому -13 ... -18 ° С використовуються для демонстрації і зберігання попередньо замороженої продукції. Автоматичне відтаювання в морозильних вітринах здійснюється ТЕНами. В морозильних вітринах немає запасників. Морозильні вітрини не мають викладки, в них не встановлюються піддони з нержавіючої сталі. Демонстрована продукція зберігається в поглибленні. Для цього можуть використовуватися спеціальні корзини.

Конструктивні особливості холодильних вітрин.

У нас в асортименті представлені вітрини довжиною від 1 до 3 і більше метрів. Холодильні вітрини бувають вузькими і широкими і від цього залежить глибина викладення. В широких вітринах велика площа викладення, та й самі широкі вітрини більш привабливі, однак в невеликих магазинах будуть цілком доречні і вузькі вітрини.

Залишились питання? Наші співробітники готові відповісти на них!
зателефонуйте за вказаним номером:
(067) 373-65-56 інші номера
або скористайтесь послугою
(050) 425-18-18
(073) 311-33-11