Меню сайту
Close

Камери шокової заморозкис у Львові

Інтенсивне заморожування харчових продуктів - процес зниження температури від початкової, у якої продукт знаходиться у стані розморожування,  до температури глибокої заморозки (-35 ... -40 градусів за Цельсієм) за допомогою формування крижаних кристалів малого розміру. Такі кристали льоду не руйнують клітинну структуру продукту, зберігають його смакові й корисні якості в первісному вигляді. Камери шокової заморозки значно прискорюють повне заморожування продуктів. Всі етапи: охолодження поверхні, внутрішнього шару й доморожування, прискорюються завдяки стрімкому зниженню температури до нижчого порогу в зв'язці з інтенсивним вентилюванням.

Компанія «Здоровий клімат» пропонує проектування, продаж і будівництво промислових камер шокової заморозки з урахуванням вимог клієнта, технологій, санітарних норм і норм безпеки. Підбираємо оптимальне за ціною енергозберігаюче обладнання, рекомендуємо кращі моделі для ефективного ведення комерційного бізнесу. Холодильне обладнання нашої компанії успішно використовується на підприємствах Львова та по всій Україні.

Принцип конструкції промислових камер заморозки продукції

Камера для заморозки продуктів являє собою теплоізольоване приміщення, обладнане потужною холодильною системою. Приміщення монтується з панелей типу сендвіч товщиною 100-120 міліметрів, оснащується ізольованими дверима, системою вітряних шлюзів для рівняння тиску, а також системами зливу під час розморожування продукції та мийки приміщення. Пол всередині камери посилюється фанерою й листом алюмінію.

Обладнання для камер шокової заморозки продукції являє собою комплекс, до якого входить випарник (шокфостер, компресор і конденсатор). За бажанням клієнта проект системи може включати транспортер, за допомогою якого безперервно переміщуються продукти для глибокої заморозки. Це дозволяє прискорити процес промерзання шарів продукції в 2-8 разів і значно скоротити час, зберігаючи якість, колір та смак продукту.

Область застосування камер глибокої заморозки

Промислової камери інтенсивного промерзання харчових продуктів широко використовуються в виробництвах для організації процесів:

  • Швидкої заморозки напівфабрикатів (вареників, пельменів, котлет, піци, голубців, млинців тощо);
  • Шокової заморозки морозива, тортів з морозива та інших типів продукції з нього;
  • Інтенсивне охолодження м'ясної та рибної продукції;
  • Охолодження тесту для випічки, його зберігання;
  • Виробництво свіжоморожених овочів і фруктів.

Уточніть групу продукції, що підлягає заморожування та зберігання, і фахівці нашої компанії розроблять проект з оптимальними показниками для ефективного моментального охолодження та зберігання ваших товарів. У продажу широкий асортимент обладнання та комплектуючих європейського й вітчизняного виробництва. Пропонуємо будівництво промислових камер шокової заморозки під ключ у Львові та Україні, доступні ціни й високий рівень сервісу. Залиште заявку на нашому сайті, ми зв'яжемося з вами протягом робочого дня!

Приклади робіт
Отримати всі работи на E-mail
Наші переваги
1

Пропонуємо повний комплекс послуг під ключ. У штаті компанії працюють досвідчені проектувальники, монтажники та техніки, що виключає ймовірність помилок і створює всі умови для отримання клієнтом ефективного результату.

2

Пропонуємо безкоштовні спеціалізовані консультації з будь-яких питань, пов'язані з проектуванням, будівництвом і технічними характеристиками холодильного обладнання.

3

Маємо ліцензію на будівництво систем, надаємо гарантії на обладнання та проведені нами роботи. Реалізуємо високоякісні системи для підприємств будь-якої сфери діяльності.

Замовте безкоштовну консультацію
спеціаліста
Залиште заявку і ми з вами
зв’яжемось в найближчий час
наші контакти
м. Львів, вул. Шумського, буд 19
ZDKLIMAT@GMAIL.COM
Залишити заявку
наш менеджер зв'яжеться з Вами якомога швидше!
Ваші дані ніколи не будуть передані 3-м особам